Подобно на повечето политици, френският президент Еманюел Макрон изглежда, се

...
Подобно на повечето политици, френският президент Еманюел Макрон изглежда, се
Коментари Харесай

Ученик разгневи Макрон с Как е, Ману?

Подобно на множеството политици, френският президент Еманюел Макрон наподобява, се любува на стиска ръце и да театралничи за селфита, когато има обществени изяви.
Но просто не го наричайте с прякор.
Дързък младеж, който се осмели да го поздрави с радостното " Какво става, Ману " по време на публично излизане край Париж в понеделник почервеня, откакто беше нахокан остро от 40-годишния центрист.
" Не, не можете да извършите това, не, не, не, не ", споделя Макрон, който чакал с група другари от учебно заведение, с цел да се срещнат с него по време на визитата си във форт Мон Валериен покрай Париж, където стотици членове на френската опозиция са били екзекутирани по време на Втората международна война.
„ Съжалявам, господин президент “, сподели младежът, изглеждайки обезпокоен.
Но Макрон нямаше желание да оставя нещата там.

Поучавайки младия възпитаник в гимназията, президентът сподели: " Вие сте тук, на публична гала и би трябвало да се държите уместно. Иначе може да вършиме нелепости, само че през днешния ден е Марсилезата, песента на френската опозиция, тъй че ме наричайте „ Господин президент “ или „ сър “.
Макрон споделил на младежа, който почнал да пее няколко реда от социалистическия хим " Интернационала ", да " прави нещата в верния ред ".
" В деня, в който желаете да започнете гражданска война, първо учете, с цел да получите степен и да се храните, нали? И тогава можете да поучавате други ", сподели още Макрон.
Размяната на изречения, снимана с камера, стана шлагер в обществените медии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР