Подобно на повечето от нас, Малума също е голям почитател

...
Подобно на повечето от нас, Малума също е голям почитател
Коментари Харесай

Как Малума изрази възхищението си от Меси

Подобно на множеството от нас, Малума също е огромен обожател на гения на Лионел Меси. Дотолкова, че даже се въодушевява да напише ария за обичания си футболист. Така поражда парчето " Trofeo ", посредством което един огромен реализатор отдава респект на един популярен състезател.
 Лео Меси влезе в историята - към този момент е най-титулуваният футболист
Лео Меси е в историята - ето по какъв начин и за какво

Аржентинецът печели всичко

А най-изненадващ е фактът, че в клипа взе участие самият Меси.

Песента е направена в съдействие с пуерториканския артист Yandel, а клипът стартира напълно общоприетоо - двама рапъри пеят, а на назад във времето се виждат танцьори.

След това видеото обаче фрапантно се трансформира и стартира впечатляващия миг в който Малума излиза на стадиона DRV PNK във Флорида, облечен с фланелка на Интер Маями с отпечано името на Меси. След което се появява футболистът, връчва трофей на Малума и го прегръща.

 отдавна е разпален футболен почитател и даже извършва формалната ария за Световното състезание по футбол, 2022 година Той също бе и един от най-големите бранители на женския тим на Колумбия, който взе участие в Световното състезание по футбол за дами, написа Hola.
 Малума и секси фотографията му от басейна
Когато Малума разтупти женските сърца

Певецът показа гореща фотография

От своя страна наподобява благополучен след преместването си в Маями. " Мислех за това и взех решението дружно със брачната половинка си и децата. Дойдох тук, с цел да играя и да се любувам на футбола. И мога да кажа, че съм доста удовлетворен от решението - поради фамилията, поради метода, по който живеем в този момент, поради града, прекарването. И поради изключителния метод, по който ме одобряват хората освен в Маями, само че и в Съединени американски щати ", споделя футболистът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР