Подобно на оживена азиатска улица, Miss Ko е обект на

...
Подобно на оживена азиатска улица, Miss Ko е обект на
Коментари Харесай

Miss KO, един омагьосващ ресторант в епицентъра на Париж

Подобно на оживена азиатска улица, Miss Ko е обект на любознание, както и апел за любознание.

 18

Разположен в епицентъра на Париж, Франция, Miss Ko е енин трогателен план основан в резултат на съдействието сред Philippe Starck и ресторантьора Claude Louzon. Изключителна театрална сцена в следствие от амбициозни цели и пристрастеност за просвета. Това място отразява надълбоко една комплицирана за схващане просвета. Miss Ko подвигна летвата на упованията, що се отнася до общото разбирането за ресторант.

 1  2

Miss Ko е една безлична гола героиня с тяло покрито в мастило. Тя въплъщава един приказен свят, където всички хора на изкуството са освободени от рамки и ограничавания. И всичко останало в този интериор е премеждие и общ брой от разнообразието, което съществува в най-бързо разрастващите се градове в Азия - забързаност, текстурирани пластове, безредица, само че и доста хубост.

А в бара, безконечен пласт от екрани демонстрират разнообразни азиатски канали. Боди арт, илюстрация на змей от Label Dalbin, медиите, ориза и осветлението, всички те са герои в функции на планувано прекарване. Опитът в храната на Miss Ko е вярно подложен в границите на голям брой вероятности, с цел да предложи на своите общо 200 места, разпръснати из бара, суши зоната и в по-интимни кътчета за двама, храна, която е също толкоз разнообразна и интензивна, колкото и интериора. Уникални, запаметяващи се оферти, които оправдано се допълват от оживената заобикалящата среда.

 3  4  5  6  7  8  10  11  12  13  14  15     16

" Това е място на независимост, възприятие за комизъм, творчество, изкуство, другарство, неприкритост. Miss Ko е глътка полуда. ", Philippe Starck

" Miss Ko е един приказен план, които ми дава лиценза да подготвям ястия с разнородни усети, които в същото време са леки, по-интензивни и по-ароматни. Те са в действителност един благоуханен конфликт, в положителния смисъл, които изцяло унищожава стандартите в кулинарията. ", Chef Monot

 01  17

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР