Подобно на Кейт Мидълтън, 37-годишната Меган успява да впечатли със

...
Подобно на Кейт Мидълтън, 37-годишната Меган успява да впечатли със
Коментари Харесай

Диетата на Меган Маркъл по време на бременността

Подобно на Кейт Мидълтън, 37-годишната Меган съумява да впечатли със своя жанр на обличане и съвършената си фигура. Последното значително се дължи на здравословния и метод на живот. Меган съблюдава избрана хранителна диета и спортува постоянно. Как обаче херцогинята на Съсекс съумява да поддържа фигурата и здравето си по време на бременността си?

Сайтът Woman's World разкрива каква е специфичната диета на Меган през последните няколко месеца.

Закуската е обичаното от дневните хранения на Меган. Най-често тя стартира деня си с овесени ядки с плодове, поляти с мед от манука и пчелен прашец.

 f Getty/iStock

Вместо кафе, херцогинята избира чаша гореща вода с лимон, което съгласно нея я тонизира повече от кофеина.

 f Getty/iStock

Много постоянно тя си прави и свежи смутита, като избира зеления цвят. Една от обичаните и комбинации за смути е микс от зелена ябълка, канела, спанак, лимон и джинджифил. Тази напитка и дава сила когато и да е на деня.

 f Getty/iStock

На обяд е главното и хранене, а вечерята постоянно е по-лека и дребна като размер.

 f Getty/iStock

Меган се старае да съблюдава безмесен режим през делничните дни и да хапва риба и леки меса единствено през уикенда.

 f Getty/iStock

По време на бременността и менюто и е разнообразно, като главното предписание е продуктите да са здравословни и качествени, както и да има доста зеленчуци и плодове.

 f Getty/iStock

Меган сама споделя, че главното в менюто и е верният баланс сред другите храни и признава, че обича да си похапва пържени картофки и тестени произведения, само че без да прекалява, нито като количество, нито като периодичност.

 f Getty/iStock

Преди бременноста си Меган споделя, че избира да изпие чаша хубаво вино, по време на обяд или вечеря, вместо сладостен десерт. Сега обаче виното е изключено от менюто й. Заместват го смутитата и плодовите чайове.

 f Getty/iStock

Не пропускайте нашия раздел "Оферти ", в който ще откриете потребни, практични и прелестни артикули на промоция от българския пазар, особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

 апп Edna.bg

 апп Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР