Подобно на Дейвид Бекъм, който предостави своите профили в социалните

...
Подобно на Дейвид Бекъм, който предостави своите профили в социалните
Коментари Харесай

Режисьорът на „Бонд“ споделя човешки истории от войната в Украйна

Подобно на Дейвид Бекъм, който даде своите профили в обществените мрежи Инстаграм и Facebook на Ирина, началник на районно родилно поделение в Харков, режисьорът на „ Бонд “ - Кари Фукунага е отпътувал за Украйна, с цел да опише на света човешките истории от войната.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Cary Fukunaga (@cary_fukunaga)

Профилът му в Инстаграм се изпълни с трогателни истории и фотоси. Последната му обява споделя за 5-членно семейство от Донбас – родителите Васил и Оля и трите им дъщери - Аня на 10, Саша на единадесет и дребната Лилия на две. Родом са от Горловка, като след това се реалокират в Славянск през 2014 година, когато сепаратисткото придвижване трансформира Донбас във военна зона. Те оставят дома си и работата си, с цел да отидат на непознато място. Нямат визия какво ги чака, само че новите им съседи се оказали положителни хора, които желаят да оказват помощ. Общността ги кани на обяд в първия пролетен ден и ги приема задушевно. 

В последна сметка откриват място, което могат да нарекат нов дом, до момента в който войната в Русия не ги принуждава да тръгнат още веднъж.

„ Не желаеме да напущаме Украйна “, въздъхва Оля, след което прибавя - най-малко сме дружно “.
Дейвид Бекъм даде профила си в Instagram на украинска лекарка


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР