Подобно на Адел, която отслабна драстично, миналата година Селин Дион

...
Подобно на Адел, която отслабна драстично, миналата година Селин Дион
Коментари Харесай

Балет – тайната за перфектна фигура на Селин Дион - slava.bg

Подобно на Адел, която отслабна фрапантно, предходната година Селин Дион тормози доста от почитателите си. Нейни фотоси, на които наподобява извънредно слаба, бяха оповестени в обществените мрежи, където незабавно я оповестиха за анорексичка. Въпреки писанията в интернет, звездата бе безапелационна, че е здрава и нищо неприятно не се е случило.

„ Хората споделят, че съм извънредно слаба, само че аз работя доста и желаех смяна “, споделя певицата, която за закуска яде единствено един кроасан и пие еспресо.

Скелет - това е едно от най-често срещаните избрания за певицата в Instagram, Twitter и Фейсбук, което провокира гневната ѝ реакция. През септември 2019-а тя разяснява тематиката за отслабването си пред „ Entertainment Tonight “:
„ Намирате ли нещо неприятно в моето тяло? Аз отивам на балет. Правя доста извършения за разпъване. Това ми оказва помощ да реализира баланс сред мозъка, тялото и душата си “.

По думите ѝ, когато е била на 12, тя е имала по-пухкаво лице, тъй като си е похапвала повече, само че другояче постоянно е била слабичка.

Наскоро Селин Дион показа малко видео в Instagram, с което демонстрира по какъв начин се разтяга като същинска балерина и без проблем прави шпагат.

Точно преди 4 години певицата загуби най-близкия си човек – брачна половинка ѝ. Рене Анджелил умря откакто няколко години се лекуваше от рак на гърлото. Неговата гибел е главната причина за внезапната ѝ смяна – освен във външния ѝ тип, само че и в връзките с хората.

За да превъзмогне по-лесно гибелта му, Дион стартира да върви на балет. В началото по-скоро запълва свободното си време, само че след това бързо открива, че това ѝ оказва помощ да се освободи по-лесно от болката и напрежението.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР