Подобно автоматично прегласуване след поредица сериозни аргументи, изложени от президента

...
Подобно автоматично прегласуване след поредица сериозни аргументи, изложени от президента
Коментари Харесай

Александър Симов: Едно е да бъдеш законово избран, друго е да си обществено легитимен

Подобно автоматизирано прегласуване след поредност съществени причини, изложени от президента Румен Радев, за мен издават една доста нездрава атмосфера в българското общество. Това разяснява пред БГНЕС представителят на ПГ на Българска социалистическа партия Александър Симов, минути откакто Висшият правосъден съвет гласоподава наново кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор. Той бе определен със същото болшинство, както и първия път 20:4 гласа.
Състезание с един играч не може да бъде наречено съревнование. Подобен избор на Гешев слага под съществено подозрение успешността на неговия мандат, защото едно е да бъдеш законово определен, друго е да бъдеш публично законен, разяснява Симов и акцентира, че настройките измежду обществото демонстрират, че има проблем с избора на Гешев.
По думите му Българска социалистическа партия е подкрепила претекстовете на президента и следва да излязат с позиция.
В момента тази борба, която се показва пред нас не е борба сред положителното и неприятното, а конфликт на две тъмни армии, от които мъчно може да избереш страна, сподели в умозаключение левият народен представител.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР