Подобни убийства са следвани от други убийства, каза пред bTV

...
Подобни убийства са следвани от други убийства, каза пред bTV
Коментари Харесай

Eмануил Йорданов: Не зная случай, в който са намерени извършителите

Подобни убийства са следвани от други убийства, сподели пред bTV някогашният вътрешен министър Емануил Йорданов за убийството на Алексей Петров.
Той даде образец с убийството на Илия Павлов и по какъв начин след него в Черно море се откри тяло на неидентифицирано лице още на идващия ден. „ Не бих се изненадал, в случай че се случи нещо сходно и в този момент “, уточни той.

„ Практиката демонстрира, че когато не се разкрие едно или повече закононарушения, това дава шир за последващо. Визирам двата опита за атентат против Алексей Петров. Ако най-малко едното от тези закононарушения беше разкрито, мисля, че третото нямаше да го има “, съобщи Йорданов.
„ Не мога да настоявам, че офанзивата идва от едно и също място, само че в последна сметка в сходни случаи ненаказуемостта води до осъществяване на следващо закононарушение “, сподели той.

„ Убийството е негативен знак, тъй като става въпрос за обществена фигура, която има изява в публичния живот. Такова ликвидиране работи демобилизиращо “, акцентира някогашният вътрешен министър.
„ Не зная да има случай, в който са открити причинителите. Ако в този момент е друго, ще бъде изненада “, сподели още той.
Йорданов бе безапелационен, че няма връзка сред убийството на Алексей Петров и атентата против Иван Гешев, както и към гибелта на Ангел Христов – по-популярен като единия от Братя Галеви.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР