Подобни операции днес се очаква да бъдат проведени и в

...
Подобни операции днес се очаква да бъдат проведени и в
Коментари Харесай

Какво Се Случва В Момента: Гдбоп Нахлува В Телевизиите!

Подобни интервенции през днешния ден се чака да бъдат извършени и в други обитаеми места против дребните кабелни малките екрани, настояват от там.

Според публицисти от Канал 0 дейностите на страната през днешния ден били свързани с техния митинг преди два дни против измененията в Закона за електронните оператори. Онзи ден от Сдружението им сигнализираха обществеността, че с влизането в действие на тези промени ще бъдат унищожени дребните компании, занимаващи се с телевизия, популяризирана по кабел, а това ще остави дребни градчета и села без интернет и ще докара до повишение на таксите.

Новите промени плануват да се следи в действително време дали се популяризира телевизионна продукция, без да се заплаща за нея. Това значи, че по-дребните представители на сектора не биха могли да устоят и ще банкрутират, написа " Флагман ".

По същото време чиновници на ГДБОП с качулки нахлуха и в офисите на кабелната телевизия в Кюстендил " Кабел Сат Запад ". По първична информация акцията там е против кабелното пиратство.

Министерство на вътрешните работи не разяснява акциите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР