Подобни неща не могат да се търпят повече. Това заяви

...
Подобни неща не могат да се търпят повече. Това заяви
Коментари Харесай

Каракачанов: Протестите целят да създадат джендър република и да узаконят гей браковете


Подобни неща не могат да се търпят повече. Това съобщи по отношение на митингите из страната вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов на празника на Военноморските сили във Варна, съобщи.

“Хората, които първата вечер отидоха – с качулките, с маските – бяха приготвили бухалки, бяха приготвили запалителни течности, с концепцията – какво да вършат – да ги хвърлят по полицията или да атакуват полицията, с ясното схващане, че при такива дейности ще има отговор “, сподели Каракачанов.

„ Полицията постъпи умно, не ги нападна. Подобни неща не могат да се търпят към този момент. Не може в името на това няколко соросоидни НПО-та и партийки, които са отвън Народното събрание, да се докопат до властта, ти да разсипеш страната. И в името на какво? Да ми доведеш гей браковете и да ми създаваш джендър република. Съжалявам, не съм склонен “, безапелационен е министърът на защитата.

353-ма студенти, учащи се в гражданските специалности на ВВМУ „ Н. Й. Вапцаров “, приключиха сполучливо и получиха своите дипломи в границите на три публични церемонии. 48 от дипломиралите се в Морско учебно заведение са чужденци, а 69 са магистри.

Трите церемонии на промоцията, извършена в Училището, започнаха с камбанен звън от храма „ Св. Николай “ във ВВМУ. На тях абитуриентите получиха своите дипломи, а на отличените студенти бяха раздадени награди от началника – флотилен адмирал проф. д.в.н. Боян Медникаров, от разнообразни институции, компании и другари на Морско учебно заведение.

Специалностите, в които випускниците се дипломираха, са: „ Корабоводене “, „ Експлоатация на флота и пристанищата “, „ Мениджмънт на водния превоз “, „ Логистика “, „ Управление на пристанищата “, „ Корабни машини и механизми “, „ Електрообзавеждане на кораба “, „ Информационни и информационни технологии “ и „ Киберсигурност “.

Първенец на Випуск 2020 стана Андреана Иванова от компетентност „ Мениджмънт на водния превоз “, като приключи цялостния курс на своето образование с отличен триумф 5,99. Тя получи премия от министъра на защитата и златен пръстен с логото на ВВМУ от началника – флотилен адмирал Медникаров.

По традиция името на първенеца ще бъде изписано и на Стената на отличниците в Морско учебно заведение. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР