Подобни декларации трябва да бъдат шаржирани и нищо повече. Боклук

...
Подобни декларации трябва да бъдат шаржирани и нищо повече. Боклук
Коментари Харесай

Весело е с декларации на Че Гевара“ – пуснете водата!

Подобни заявления би трябвало да бъдат шаржирани и нищо повече. Боклук за кошчето. Съюзът на комунистите и дружинката " Че Гевера " това и вършат - шаржират това, за което се борят - социалистическа Народна република България и безконечна дружба с Русия.
Вън от Европейски Съюз и НАТО, пишат те в отговор на отчета на държавното управление за националната ни сигурност, който сочи, че главната опасност за България е Русия. Един от читателите ми написа под декларацията им, че за сходни прояви комуноидните дебили заслужават 30 години каторга с дялане на камъни в Северна Корея - за държавна измяна. Майтап след майтапа.

Комунистическите заявления са огромен подбив с паметта ни. Изглежда тези хора не са пръскани задоволително с ДДТ. Самолети пръскаха срещу комари с този препарат. Комарите изчезваха краткотрайно, а някои хора вечно. После се оказа, че е несъзнателен опит за всеобщо изтребване. Но задоволителен брой комунисти оцеляха, с цел да си желаят назад социализма и ДДТ-то.

Хората на Павката Иванов, водач на комунистите, не желали да се бият за НАТО и си веят алените флагове със сърп и чук. Никой не ги кара да се бият, само че най-малко би трябвало да знаят, че знаците, с които парадират, са неразрешени със закон в България. Къде дремят държавните контрольори.   

Изобщо не ми дреме от сходни заявления, допускам и на страната. Дори е хубаво да се появяват един път месечно, с цел да се форсира маргинализацията на тази купонджийска банда. Дори одобрявам Павел Иванов като приветлив добряк, в сравнение с като неотстъпчив болшевик. А той дано се прави на болшевик.

Днес Че Гевара щеше да има възбрана за влизане в Европа. Щяха да издигат още по-високи огради за него и хората му.

Така и с сходни заявления за обич със социализма - пуснете водата!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР