Подобен род сензации и медиен шум могат да доведат до

...
Подобен род сензации и медиен шум могат да доведат до
Коментари Харесай

Мариян Събев: Ако имаше нов силен политически играч, той вече трябваше да се е появил

" Подобен жанр сензации и медиен звук могат да доведат до сгъстяване на някои елементи от електората на политическите партии. Може да съумеят да предизвикат някои по-латентни гласоподаватели ".

Това съобщи специалистът по сигурност Мариян Събев в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Аз персонално съм податлив да имам вяра, че ще има сигурно преливане от една в друга. Ще има едно ново разбъркване, което не виждам да бъде с нов политически състезател, защото той би трябвало към този момент да се е посочил, в случай че имаше подобен ", сподели той.

По мотив оповестената сума от 100 милиона лв. за изборите, той сподели: " Оказва се, че за ЦИК съотношението на сумата е много дребна. Да забележим какво ще излезе в утвърдената проект сметка. Аз съм доста любопитен, тъй като още преди две седмици Кирил Петков за първи път подмятна цифрата 100 милиона. Много се зачудих, доста махленска сметка ми прозвуча. 100 милиона са почти 0,05 % от Брутния вътрешен артикул за предходната година. Звучат доста, само че е значимо с какво ги сравняваш. Въпросът е, че се спекулира с страстите и въпреки всичко е значимо в действителност по какъв начин ще бъдат направени тези разноски, какви правила ще бъдат приложени. Наистина със периодите е значимо да се преценяват всички. Изключително значимо е да намерим метод да мотивираме хората в изборните комисии, да им се даде нужното образование, защото това, което следим през последните две години, е повсеместна липса на потенциал ", счита още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР