Подновяването на сезона в Премиър лийг най-вероятно ще се отложи

...
Подновяването на сезона в Премиър лийг най-вероятно ще се отложи
Коментари Харесай

Обсъжда се нова дата за подновяването на Премиър лийг

Подновяването на сезона в Премиър лийг най-вероятно ще се отсрочи с към две седмици. Според медиите на Острова новата дата, която ще се разисква на срещата на клубовете в четвъртък, е 26 юни. Оптимистичните оферти досега бяха 12-и и 19-юни, само че множеството мениджъри упорстват, че играчите имат потребност от един месец пълноценни тренировки, преди да се завърнат към тежките натоварвания, съпътстващи дуелите във Висшата лига.  Официално: Висшата лига получи позволение да премине към " Фаза 2 "

Днес държавното управление на Англия даде позволение за прекосяване към Фаза 2 от подготовката, в която към този момент се позволяват контактните тренировки. Утре това предложение ще бъде разисквано с капитаните и мениджърите на тимовете, а в сряда клубовете би трябвало да гласоподават дали са съгласни с подновяването на контактните занимания. Ако това стане, Фаза 2 ще влезе в действие от четвъртък. В същия ден ще се разискват и съответните параметри към подновяването на сезона.

" Колкото по-внимателно се вглеждаме, толкоз повече осъзнаваме, че не можем да стартираме преди края на юни. Просто ще бъде прекомерно преждевременно да има мачове по-рано ", разкрива източник от Висшата лига, който остава неназован.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР