Подновяването на германското футболно първенство почти сигурно ще доведе и

...
Подновяването на германското футболно първенство почти сигурно ще доведе и
Коментари Харесай

Задава се нов рекорд! Дори папата ще може да гледа Бундеслигата днес

Подновяването на немското футболно състезание съвсем несъмнено ще докара и до слагането на нов връх, сигурни са от Sport Bild. Зажаднелите почитатели по целия свят с интерес ще следят днешните шест мача от Първа Бундеслига, като бисерът измежду тях е Борусия (Дортмунд) - Шалке 04 от 16:30 часа. В момента най-гледаният дуел в историята на немския хайлайф е Байерн (Мюнхен) - Борусия (Д) от април 2019 година Тогава срещата беше предавана директно в 203 страни на планетата. Стотици страни са декларирали интерес да транслират картина от немските игрища. Срещите ще бъдат излъчени директно даже във Ватикана и Британските вирджински острови, които са с население от едвам 30 000 души.  Бундеслигата се завръща
SKY пуска за гратис гледане мачовете в Германия, с цел да могат почитателите да си стоят по домовете. Страхът от вероятно скупчване на последователи към стадионите е един от огромните страхове на здравните управляващи.

Преди дни шефът на Байерн Карл-Хайнц Румениге допусна, че може би милиард почитатели по света ще следят конфликтите от Бундеслигата чрез разнообразни платформи.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР