Поднасянето на венци от министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов

...
Поднасянето на венци от министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов
Коментари Харесай

Журналист: Неспокойни дни чакат Заев в Македония след срещата с Борисов

Поднасянето на венци от министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и македонския министър председател Зоран Заев пред паметника на цар Самуил беше образното сключване на контракта за добросъседство. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия историкът Наум Кайчев.

Ако има съгласие, може да се върви доста бързо напред, добави той.

Според журналиста Костадин Филипов акцентът от вчерашната среща е оповестената поддръжка от България за участието на Македония в НАТО и Европейския съюз. Много са значими персоналните контакти сред двете страни, както беше по времето на Люпчо Георгиевски и Иван Костов През 1967 година приключва приблизително обучение в 18-о СПУ "Кирил и... към профила. Те са образец в това отношение, означи Филипов.

За един ден през вчерашния ден беше свършена работа що се касае за доста години. Посещението на Зоран Заев през вчерашния ден и през днешния ден е част от очевидната поддръжка на България за Македония и участието й в Европейския съюз и НАТО. Няма никакво подозрение, че в това отношение Македония стартира да възстановява държанието си. Тепърва следва да забележим до каква степен устойчива ще е политиката на Зоран Заев. Не му планувам спокойни дни след връщането му в Македония, сподели още Костадин Филипов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР