Поднасям искрените си съболезнования към родителите на 3-годишното починало дете.

...
Поднасям искрените си съболезнования към родителите на 3-годишното починало дете.
Коментари Харесай

Д-р Атанасов: Представянето на случая с починалото дете е ужасна манипулация

Поднасям откровените си съболезнования към родителите на 3-годишното умряло дете. Не съществуват думи, с които да се опише такава покруса. За мен представянето на този случай е ужасна операция на хора в сянка, чиито имена ние надали ще разберем . По низък метод те се възползват от нещастието на младежи без здравно обучение, с цел да реализиран користните си цели. Това декларира доктор Александър Атанасов, специализант по педиатрия в собствен коментар за гибелта на дребния Александър, който издъхна в " Пирогов " на 14 ноември, откакто родителите му търсиха помощ в три лечебни заведения.

Dir.bg разгласява мнението на доктор Атанасов без редакторска интервенция.

" Казвам се доктор Александър Атанасов. Специализант съм по педиатрия. Това е моят коментар по тематиката за умрялото дете. Заставам зад думите си намерено със личното си име. Постът ми ще бъде доста дълъг, само че ви МОЛЯ да го прочетете до дъно. Поднасям откровените си съболезнования към родителите. Не съществуват думи, с които да се опише такава покруса . За мен представянето на този случай е ужасна операция на хора в сянка, чиито имена ние надали ще разберем. По низък метод те се възползват от нещастието на младежи без здравно обучение, с цел да реализиран користните си цели.

 Борисов подреди отстраняването на всички, забъркани в гибелта на 3-годишния Алекс Виж още Борисов подреди отстраняването на всички, забъркани в гибелта на 3-годишния Алекс
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР