Подмарката на Hyundai- GENESIS, разпространи първата информация за изцяло новия си

...
Подмарката на Hyundai- GENESIS, разпространи
първата информация за изцяло новия си
Коментари Харесай

Дигитална премиера за GENESIS G80

Подмарката на Hyundai- GENESIS, разпространи първата информация за напълно новия си G80, за който от компанията разясняват, че предлага оптимална композиция между атлетизъм и грациозност, върхови технологии, разкош и комфорт.

От GENESIS споделят, че новият G80, който е със 125 кг по-лек от своя предшественик, дава обещание да предложи още повече пространство за пасажерите на задните седалки, а лидерът може да разчита на изчистено предно табло с интегриран прожекционен head-up екран, 12.3-инчов инструментален панел и 14.5-инчов екран на бордовата инфо-комуникационна и мултимедийна система.

От GENESIS са планували опция за избор между три задвижващи елемента за новия G80, включително 2.5-литров, четирицилиндров редови турбоагрегат с 304 конски сили, 3.5-литров V6 турбо с 380 конски сили и 2.2-литров, четирицилиндров дизел с 210 конски сили.

Новият GENESIS G80 е оборудван и с редица системи за подкрепяне на ръководството, като помощник за придвижване по матистрали, самообучаващ се адаптивен круз надзор и функция за отдалечено паркиране, а пасивната сигурност е обезпечена от оразмерено купе и 10 защитни въздушни възглавници, включително и такава между водача и пасажера начело.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР