Подложен съм на безпрецедентна репресия от страна на Прокуратурата и

...
Подложен съм на безпрецедентна репресия от страна на Прокуратурата и
Коментари Харесай

Бобоков: Подложен съм на безпрецедентна репресия

Подложен съм на невиждана принуда от страна на Прокуратурата и управляващите в България! Това оповестява в нарочна декларация, изпратена до медиите, предприемачът Пламен Бобоков.
Публикуваме цялостния текст на декларацията:
" Днес, за трети път в границите на към месец, бях арестуван, с цел да не се укрия или извърша закононарушение, в случай че в хода на процесуално-следствените дейности, разгърнати досега, първо прокуратурата, а по-късно и съдът, нееднократно установяваха и ясно заявиха, че такава заплаха не съществува.
През миналия към този момент повече от месец, неведнъж съм се явявал пред органите на правосъдната система, заради което сегашното ми задържане не може да бъде обосновано от никакъв законов интерес или нужда. Може да бъде само обосновано от концепцията и нуждата да замълча. Факт е, че в България, през днешния ден претърпяваме сериозна рецесия на законността по повод освен на бизнеса, само че и на персоналната цялост на жителите. Поредицата събития касаещи мен, фамилията и бизнеса ми безспорно потвърждават, че прокуратурата е освен политически, само че и стопански индивид.
Ежедневното жестоко занемаряване, тъпчене и пренаписване на закони като декрети, води до цялостно изключване на правилото на върховенството на закона. Събитията у нас към този момент не могат да бъдат решени без сериозна интернационална правна помощ, за каквато моля. В случая, заобикалянето и пренаписването на закона е с съществена цел да се „ пришие “ на даден човек закононарушение, а презумпцията за невиновност е напълно суспендирана в интерес на подмолни ползи. Липсва правораздаване за всички, има псевдоправосъдие за говорещи и неуместни. Затова, въпреки и нескромно, „ подписвам “ сентенцията на починалия правист и държавник доцент Кристиян Таков: „ Пазете правото, даже и от закона! “, приключва декларацията на задържания предприемач.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР