Подлогите на Иво Прокопиев от „Антикорупционния фонд” под строй се

...
Подлогите на Иво Прокопиев от „Антикорупционния фонд” под строй се
Коментари Харесай

Подлогите на Прокопиев от „Антикорупционния фонд” под строй командировани в „Росенец”

Подлогите на Иво Прокопиев от „ Антикорупционния фонд” под строй се оказаха командировани в "Росенец ". Така лицемерието на разградския предприемач, който дирижира отдалечено провокациите, лъсна до дъно. Той показва, че координира всички дейности на своите протежета, без обаче да застане мъжки до тях, написа "Монитор ".

В събота издателят, който не откри доблестта да поеме отговорност за дейностите на подлогите си, изпрати някогашния си кадър Николай Стайков и политическото си протеже Христо Иванов в „ Росенец”, с цел да предизвикат „ събития”, които в идващите месеци ще бъдат оценени най-обстойно в медиите на задкулисието – „ Дневник”, „ Капитал”, „ Медиапул”, „ Клуб Z”, „ Сега”, „ Дойче веле” и „ Свободна Европа”, след което ще бъдат ретланслирани в останалите уеб сайтове на издателя, който държи медиен монопол в страната с всичките тези издания, които официално се водят на разнообразни притежатели.

Дъното в добре режисираната обстановка към „ Росенец” е, че единствено преди седмица въпросният кадър на Иво Прокопиев, представящ се за проверяващ публицист от „ Антикорупционния фонд”, само че в действителност – държан на къса верижка от формалния си някогашен шеф, орева орталъка, че е заплашен, че животът му е под опасност и че „ мафията” му е посочила, че знае къде живее. Всичко това се оказа долна неистина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР