Подкрепят ограничаването на кешовите плащанияНова кредитна карта представи Fibank. Продуктът

...
Подкрепят ограничаването на кешовите плащанияНова кредитна карта представи Fibank. Продуктът
Коментари Харесай

Нова кредитна карта дава удобства на път

Подкрепят ограничението на кешовите заплащания


Нова кредитна карта показа Fibank. Продуктът Evolve на Дайнърс клуб България, създаден взаимно с Първа капиталова банка (Fibank) и в партньорство с Mastercard, съчетава двойно повече благоприятни условия в една карта.

“Картата ще е в интерес на пътуващите хора. Предимствата й са, че при резервация на хотел, рентакар или образуване на пътуванията ви, ще имате безвъзмезден достъп до вип салоните, които се обезпечават от Дайнърс клуб България, до момента в който чакате полета си на летището, да вземем за пример ”, разяснява Симеон Илиев, изпълнителен шеф на Дайнърс клуб България.

България е пилотна страна за плана, добави Илиев. “Електронните разплащания бележат сериозен растеж в последните години в страната. 4 от 10 картодържателя в България употребяват картата си най-малко един път на ден, което е сериозен индикатор по какъв начин те са част от всекидневието ни ”, сподели Ваня Манова, управител на Mastercard за България и Македония.

“Fibank поддържа новаторските планове, като този. Това е подбудено от намаляването на каузи на кеша, към което се стремим от доста време. Според данни на Българска народна банка за последните три години потреблението на картите като брой транзакции е повишено с над 60%, а като стойност с 80% ”, разяснява Севдалина Василева, изпълнителен шеф и член на УС на Fibank.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР