Подкрепяме кандидатурата на Станислав Дечев за кмет на Хасково, защото

...
Подкрепяме кандидатурата на Станислав Дечев за кмет на Хасково, защото
Коментари Харесай

Кандидат- кметът на Хасково от ГЕРБ Станислав Дечев представи идеите си за развитие на Обединените ученически общежития

Подкрепяме кандидатурата на Станислав Дечев за кмет на Хасково, тъй като той е млад и деятелен мъж, който с работата си до момента потвърди, че милее за Хасково, че образованието и младежите са негов главен приоритет и че има хрумвания, които да съживят и преобразят града ни.

Това споделиха при срещата си с претендента за кмет на Хасково от ГЕРБ Станислав Дечев шефът на Обединени училищен общежития Стайко Колев и екипът на структурата. „ Ние сме дейни хора. Имаме начинания и желаеме само подпомагане, с цел да ги изпълним. Правим всичко допустимо децата и младежите в Обединени училищен общежития да се усещат уютно и да заобичат Хасково”, описаха възпитателите и педагозите. Екипът на структурата със лични средства е ремонтирал част от материалната база. Хората тук са съумели да основат условия, близки до фамилните, тъй че на учениците да не им липсва домашния комфорт, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„ Винаги се веселя, когато се срещам с младежи и с такива, които обичат децата и се грижат за тях. Обединените училищен общежития са един миниученически град, който би трябвало да бъде освен съхранен, само че и развъртян и осъвременен. Тук може да се създадат доста усъвършенствания, включително условия за учене и занимания на децата. Затова съм извънредно удовлетворен, че всички тези действия в бъдеще ще реализираме дружно, тъй като Хасково сме всички ние!”, акцентира Станислав Дечев. Обединените училищен общежития би трябвало да станат един от стълбове за развиване на ученическото и младежко творчество, спорт и обучение, безапелационен е претендентът за кмет на Хасково от ГЕРБ, с №43 в бюлетината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР