Подкрепяме датата 28 март, заявиха на консултацията при президента от

...
Подкрепяме датата 28 март, заявиха на консултацията при президента от
Коментари Харесай

Възраждане при президента: Колкото по-рано са изборите, толкова по-добре

Подкрепяме датата 28 март, обявиха на консултацията при президента от партия " Възраждане ".
За да има висока изборна интензивност, би трябвало да активизираме хората, сподели Костадин Костадинов. По думите му това е допустимо, единствено в случай че гласоподавателите са уверени, че изборите ще бъдат почтени.
 Възраждане: Научаваме значима информация по делото за заличаването ни от медия " Възраждане ": Научаваме значима информация по делото за заличаването ни от медия
В страната на мафията, където редът и законността съществуват единствено и само като имагинерно разбиране, се случва за повторно в бъл...
значително загуби някои от главните си достолепия, изроди се, счита Костадинов. На ръководещия режим не би трябвало да се дава нито ден повече, сподели той.
Вашите съвещания демонстрират, че не всичко е предопределено, сподели водачът на " Възраждане " на президента.
Към сегашния миг са нужни промени, които да подсигуряват почтени и свободни избори, сподели още той.
Имаме Съвет за електронни медии, само че нямаме институция, която да управлява работата на социологическите организации, които в акцията си разрешават да излизат с най-различни изследвания, които от време на време имат големи разминавания. Няма държ орган, който да ги одитира и верифицира.
 От Възраждане показаха сериозен проблем в опазването на здравето, доказван от мрачна статистика От " Възраждане " показаха сериозен проблем в опазването на здравето, доказван от мрачна статистика
Физическото здраве на българите от дълго време е унищожено. В The World Factbook на CIA, България е на трето място по смъртност с коефициент на...
Трябва да се промени в Изобрия кодекс частта, която касае политическата рекламе, тъй като това е законна форма за сегрегация, сподели още Костадинов.
Според него това, което важи за Българска национална телевизия и БНР, би трябвало да важи и за други национални медии и радиомрежи.
" Вие се ползвате с, и с съображение. Можете да наградите дейни жители и организации да влязат в ролята на наблюдаващи -  не покровители, с цел да няма операции ", счита водачът на " Възраждане ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР