Подкрепям изцяло колегите, които с риск за собствената си сигурност,

...
Подкрепям изцяло колегите, които с риск за собствената си сигурност,
Коментари Харесай

Гешев:Без копромис при престъпления срещу магистрати

Подкрепям напълно сътрудниците, които с риск за личната си сигурност, пазят ползите на българските жители. Ще бъдем безкомпромисни против всеки, за който са налице доказателства, че реализира закононарушения против магистрати. Това написа в профила си в Twitter основният прокурор Иван Гешев с хаштаг ЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ.



Той разгласява и фотоси от спецоперацията, която стартира през днешния ден сутринта по следствието за събиране на доказателства по отношение на настоящото следствие за осъществени престъпни закононарушения от обвинения за 18 закононарушения укриващ се в Дубай хазартен необут Васил Божков.



Служители на Групово дело „ Национална полиция “ под управлението на Специализираната прокуратура, организират претърсвания на адреси на територията на София и по-точно в дома на някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи в кв. Симеоново. По неофициална информация той се споделя Славчо Марков и е част от защитата на Божков. Подозира се, че точно той е снимал спецпрокурора по делото против Божков Ангел Кънев, чиито фотоси Божков разгласява в профила си във фейсбук.

Другото място на претърсвания са офисите на комерсиално сдружение в Сандански обвързвано с Божков, за да бъдат конфискувани материални доказателства, относими към следствието против хазартния необут.

Към момента процесуално-следствените дейности по досъдебното произвеждане не престават.

Очаква се прокуратурата да разгласи ще има ли повдигнати обвинявания и против кого.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР