Подкрепям безрезервно кандидатурата на проф. Старибратов за кмет на Пловдив

...
Подкрепям безрезервно кандидатурата на проф. Старибратов за кмет на Пловдив
Коментари Харесай

Манол Пейков: Дори и да получа преференции в листата за местните избори, оставам депутат

„ Подкрепям безусловно кандидатурата на проф. Старибратов за кмет на Пловдив и приканвам всички да поддържат листата за Общински съветници на ПП-ДБ на локалните избори, която ще води Веселина Александрова “. Това написа в персоналния си профил във Facebook Манол Пейков, откакто Дарик заяви, че претендентът за кмет на коалиция ПП-ДБ на локалните избори тази есен е проф. доктор Ивайло Старибратов.

Пейков ще е в листата на последното 51-во място. Той съобщи, че даже и да получи задоволително преференции, с цел да размести листата за общински съветници, на този стадий има намерение да остане в Парламента, насочвайки напъните си в подготовка и внасяне на Закон за Пловдив. Манол Пейков ще подари и 5000 лева за акцията на коалиция ПП-ДБ в града.

„ Д-р Старибратов е от прочут пловдивски жанр, дал доста на града. Той е приет академик и заслужен мъж. Пловдив ще се гордее, в случай че има кмет като него “, разяснява пред Дарик и някогашният началник на БАБХ, академик и политик от „ Продължаваме промяната “ проф. доктор Христо Даскалов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР