Подкрепата за торите е спаднала до по-ниско, отколкото беше при

...
Подкрепата за торите е спаднала до по-ниско, отколкото беше при
Коментари Харесай

Изумителното проучване на общественото мнение поставя Reform UK само на три пункта зад торите в деня на местните избори

Подкрепата за торите е спаднала до по-ниско, в сравнение с беше при Лиз Тръс - защото пълзи единствено с три пункта пред Reform UK.

В удар против Риши Сунак в деня на локалните избори, тежките изследвания демонстрират, че консерваторите се чака да получат единствено 18% от гласовете - по-малко от 19%, до които падна при някогашния министър председател госпожа Тръс. Последният път, когато YouGov записва по-нисък дял от гласовете за торите, беше в паниката към изборите за Европейски парламент през 2019 година при Тереза ​​Мей.

Проучването слага лейбъристите с 26 пункта напред с 44 пункта, до момента в който торите са единствено три точки пред Reform UK, някогашната партия за Брекзит, която е на 15 точки. Либералните демократи са с 10% (+1), а Зелените са с 8% (+1).

Г-н Сунак е квалифициран за куп провали на локалните избори в четвъртък и междинните избори в Блекпол Юг. Консерваторите ще следят с паника каузи на гласовете, които ще получи Reform UK, на фона на опасенията, че свързаната с Найджъл Фараж партия може да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР