Подкрепата на ВМРО за новата Конституция е под въпрос. Това

...
Подкрепата на ВМРО за новата Конституция е под въпрос. Това
Коментари Харесай

ВМРО няма да подпише Конституцията на ГЕРБ

Подкрепата на Вътрешна македонска революционна организация за новата Конституция е под въпрос . Това стана ясно от коментара на военния министър Красимир Каракачанов , който участва на откриването на образователната година във Военната академия.

Каракачанов обаче изрази убеденост, че новият парламентарен сезон ще завърши преди Коледа и ще гласоподава повече пари за защита и рационализация на армията.

Партията му има шест хрумвания , които за воеводите са фундаментални и упорстват на тях. Герберите обаче имали обаче съображения срещу. Затова Каракачанов чака съдружен съвет , с цел да се изяснят позициите по тематиката сред сътрудниците във властта. Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация чака да чуе причините на хората на Борисов.

Едностранно взаимни отстъпки Каракачанов не желае да се вършат .

Иначе той е за президентска република , като напомни, че тези си хрумвания той е стартирал още по времето на президентите Петър Стоянов, Георги Първанов, Росен Плевнелиев.

Каракачанов желае референдум по предложенията на Вътрешна македонска революционна организация. Той упорства да завърши гласуването за банкноти в гетата. Трябва да се укрепи фамилията сред мъж и жена, настоя още той и прикани да не се пробутват в обществото " всякакви джендеризми ".

Утре няма да подпишем плана, в случай че не бъде съгласуван с нашите оферти, безапелационен бе Каракачанов. За смисъла от привикване на Велико народно събрание медиите трябвало да питат ГЕРБ.

Военният министър и водач на Вътрешна македонска революционна организация не изключва вид и предварителни избори.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР