Подкрепата на Великобритания за Израел зависи от спазването на международното

...
Подкрепата на Великобритания за Израел зависи от спазването на международното
Коментари Харесай

Камерън от Обединеното кралство казва, че подкрепата за Израел „не е безусловна“

Подкрепата на Англия за Израел зависи от спазването на интернационалното филантропично право, споделя външният министър Дейвид Камерън във вестникарска колонка.

Изказването на някогашния министър председател пристигна дни откакто израелски въздушен удар умъртви седем филантропични служащи, в това число трима британци, в Газа.

„ Нашата поддръжка не е безусловна “, написа Камерън в The Sunday Times в неделя. „ Очакваме такава горда и сполучлива народна власт да съблюдава интернационалното филантропично право, даже когато е провокирана. “

Британското държавно управление е правилен съдружник на Израел след офанзивата на Хамас против Южен Израел на 7 октомври.

Въпреки това Камерън втвърди езика си през последните месеци поради тежката филантропична обстановка в палестинския анклав.

По-рано в неделя той предизвести, че „ вероятността за апетит е действителна “ в Газа, защото транспортен съд на Кралския флот се насочва към Средиземно море, с цел да помогне за основаването на морски кулоар за помощ.

Каме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР