Подкрепата на цяла България след като беше малтретирана от бившия

...
Подкрепата на цяла България след като беше малтретирана от бившия
Коментари Харесай

Дебора разкри всичко за нападението

Подкрепата на цяла България откакто беше измъчвана от някогашния си другар, била непредвидена за Дебора Михайлова, само че ѝ дала сили. Това съобщи тя пред Нова.

„ Познах нападателя си. Не се познавам от малко време с него и няма по какъв начин да се обърка индивидът - глас, походка. Бяхме се уговорили да се забележим и го чаках у дома. До последния миг имахме връзка ”, сподели още тя. По думите ѝ връзката им била от 3-4 месеца, само че се познавали от година.

„ Звънна, сподели „ Аз съм ” и надлежно аз отворих входната врата. Бях оставила отворено. Отношенията ни бяха напълно елементарни. Видях маскиран мъж – целият в черно с маска и ръкавици ”, спомня си Дебора. Оправяла си косата в нейната стая. „ Усмихна ми се и замахна към мен. Беше неговата усмивка ”, изрично е младото момиче. Все още не се знае какъв брой време е била в безсъзнание. Чувала е единствено звука на машинката за подкастряне.

Казва, че до ден-днешен ѝ се вие свят и я боли главата. Оттогава е свалила 10-12 кг, тъй като над месец се е хранила единствено със сламка.

Първите белези на принуждение почнали още първоначално със „ напълно естествени забележки ”, твърди потърпевшата. Георги ѝ правил забележки за облеклото – да не носи клинове и блузи с по-големи деколтета, а тя се съобразявала, с цел да няма кавги. Удрял ѝ плесници всеки ден. „ Мислех, че всичко ще отмине ”, признава Дебора. 2-3 седмици преди бруталното нахлуване той я хванал за гърлото, а на нея ѝ причерняло. След това приятелят ѝ я пуснал и споделил „ Спокойно, няма да умреш. Знам какво върша ”.

Момичето знаело, че Георги Георгиев в миналото е бил женен, а все още на връзката им към този момент е бил разведен. „ Ако знаех, че е женен, нямаше да се занимавам с него ”, безапелационна е пострадалата. Правило ѝ усещане, че не излизат дружно, само че не му обърнала задоволително внимание. Георгиев не е търсил нито Дебора, нито родителите ѝ след насилието, което изживяла.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР