Подкрепата на СДС беше решаваща за избора на Йорданка Фандъкова

...
Подкрепата на СДС беше решаваща за избора на Йорданка Фандъкова
Коментари Харесай

На 25 000 гласа СДС изчисли приноса си за четвъртия мандат на Фандъкова

" Подкрепата на Съюз на демократичните сили беше решаваща за избора на Йорданка Фандъкова за кмет на София за четвърти мандат . " С такава равносметка излезе водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов на конференция в централата на партията, отдадена на резултатите от локалните избори.

По думите му след локалните избори всички се хвалят, че са спечелили, само че от партията Съюз на демократичните сили са скромни и няма да кажат, че са огромните спечелили, тъй като има по-големи от тях.

Приносът на Съюз на демократичните сили в София е решителен, а тежестта си партията мери на към 25 000 гласа . От Съюз на демократичните сили благодариха и на ДСБ, че са дали своят вот в дясно.

Съюз на демократичните сили се похвалиха от извършените локални избори със 193 общински съветници, 4 регионални града в коалиция - Видин, Монтана, Кюстендил и Плевен, както и с 10 общински кмета . Тепърва се броят селските кметове.

Синият водач счита, че това, което е постигнала партията на тези избори, е един добър резултат и в Съюз на демократичните сили са удовлетворени. Съюз на демократичните сили взели участие независимо на няколко места, тъй като партията я има и резултатите ни не са неприятни, акцентира той. За Съюз на демократичните сили изводите са, че десницата победи и картата на България е синя.

За него е било ясно, че конфликтът на локалните избори щял да бъде политически и в ляво - дясно, поради което и в Съюз на демократичните сили не са имали никакво съмнение да поддържат ГЕРБ . Причините по тази причина още веднъж обясниха с участието в Европейската национална партия (ЕНП) и с твърдото мнение, че Българска социалистическа партия не са опция нито в София, нито в България. Българска социалистическа партия остана непроменена комунистическа групировка, която не заслужава да ръководи България, защото води страната до рецесии, съобщи Румен Христов.

Съюз на демократичните сили сподели, че когато десницата е обединена, може да побеждава. В Карлово това е първата победа на десницата още на първи тур, похвали се кметът на града Емил Кабаиванов. Ние не сме самохвални и самодоволни, това е доказателство, че управлението на Съюз на демократичните сили е направило вярно своя избор, акцентира Кабаиванов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР