Подкрепата на Манфред Вебер - Председател на най-голямата партия в

...
Подкрепата на Манфред Вебер - Председател на най-голямата партия в
Коментари Харесай

Христо Терзийски: Подкрепата на Вебер е силен знак за ролята на ГЕРБ в изграждането на модерния европейски облик на България

Подкрепата на Манфред Вебер - Председател на най-голямата партия в Европейския парламент - Европейската национална партия, за претендентите на обединението ГЕРБ - Съюз на демократичните сили е мощен знак за ролята на ГЕРБ в построяването на модерния европейски образ на България. Това съобщи лидерът на обединението за област Кюстендил Христо Терзийски във връзка поддръжката, дадена от М. Вебер и ЕНП.

На събитието в НДК участваха и претендентите Даниел Александров, Михаела Крумова, Радослава Чеканска и Мишел Виячева, регионалният координатор Даниел Данчев, координаторът на младежите Нели Точева, както и кметовете на Кюстендил и Дупница - Петър Паунов и инж. Методи Чимев.



“В днешните сложни времена, съпроводени от голям брой рецесии и война наоколо до нашите граници, сме пред избори, на които се явяват и партии, отричащи европейската еднаквост на България.
Затова за българските жители е значимо да дадат доверието си на постоянна и предвидима политическа групировка, която да подсигурява, че страната ни ще преодолее сегашния безпорядък и тежката икономическа рецесия, и ще продължи да отстоява демократичните полезности, като водеща държава-членка на Европейския съюз ”, разяснява още Христо Терзийски.


Третата в листата, Михаела Крумова също изрече признателност за безапелационната поддръжката на Манфред Вебер към ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и към всички претенденти от обединението.
“ГЕРБ е партия, която е учредена, с цел да има страната ни европейско развиване и демократични полезности. Убедена съм, че с такива сътрудници в Европа, след 2 октомври, България ще бъде по-силна и ще продължи да върви по верния европейски път ”, уточни Михаела Крумова.



Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Тази обява е платена политическа реклама. Статията не е журналистически материал и не отразява публицистичната политика на Darik.bg. Медията не може да подсигурява стандарти като обективност и меродавност за оповестено платено наличие.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР