Подкрепа за кандидатурата на Ивайло Лилов за председател на общинския

...
Подкрепа за кандидатурата на Ивайло Лилов за председател на общинския
Коментари Харесай

Мощна подкрепа от БСП за кандидатурата на Иво Лилов за общински председател във Враца

Подкрепа за кандидатурата на Ивайло Лилов за ръководител на общинския съвет във Враца показаха националният представител и представител на парламентарната група на Българска социалистическа партия Александър Симов, националният представител от видинска област Филип Попов и Анастас Попдимитров на изключителна конференция в регионалния център.
На събитието те показаха безапелационната си поддръжка към регионалния шеф на Българска социалистическа партия.
Новият ръководител на партията във Враца ще бъде определен в събота. Другите номинирани за поста са някогашният общински консултант Иван Иванов и икономистът Дафинка Нинова.
„ Иво Лилов е извънредно заслужен човек, който като мен е предизвикан от наши приятели “, сподели Филип Попов, като съобщи, че вижда офанзивите, на които е подложен и те са аналогични на тези, които търпи той във Видин. Народният представител от видинска област добави, че го познава от доста години и го окачестви като дейна фигура.
„ Ивайло Лилов е притежател на смяната – ярка, опозиционна и идейна фигура, а това е пътят, който Българска социалистическа партия може да избере “, съобщи Александър Симов. Той добави, че „ дребните човечета “ от партията са както на национално, по този начин и на районно равнище, а основната цел е те да бъдат отстранени.
„ Има част от паралелната страна и в Българска социалистическа партия, само че ние се борим с това “, сподели той.
Категорична поддръжка към регионалния шеф на Българска социалистическа партия изрече и Анастас Попдимитров, който показа, че дълго време работи с Лилов и в него вижда почтен човек, който се интересува от града.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР