Подкрепа за кабинет, в който ние да участваме съвместно с

...
Подкрепа за кабинет, в който ние да участваме съвместно с
Коментари Харесай

Рена Стефанова, ПП: Подкрепа за кабинет съвместно с ГЕРБ не бихме търсили

Подкрепа за кабинет, в който ние да участваме взаимно с ГЕРБ, не бихме търсили. Спекулации по отношение на това са несериозни. Трябва да има една политическа мощ, която да поеме отговорността за устойчиво болшинство, съобщи в " Денят стартира " по Българска национална телевизия Рена Стефанова от " Продължаваме Промяната ".

По думите ѝ би трябвало да бъде импортиран бюджет, който да бъде признат от актуалното Народно заседание. Недопустимо е да се приказва за удължение на бюджета, акцентира Рена Стефанова.

" Не става дума за безпринципна диалогичност. Ние споделяме - " ще ви подкрепим, в случай че вършиме това ". Това не е тематично болшинство. Няма внезапна смяна на връзките ни с Българска социалистическа партия. Вероятно, в случай че вторият мандат стигне до нас, ще приказваме с Българска социалистическа партия ", добави Рена Стефанова.

Тя разяснява и нещастието със починалия граничен служител на реда на границата ни с Турция, като означи, че казусът не би трябвало да става мотив за популистки изявления.

" Необходими са законодателни промени. В системата на Министерство на вътрешните работи вместо да се надгражда се върви в противоположна посока ", сподели още Рена Стефанова и означи, че няма разединение в " Продължаваме Промяната ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР