Подходяща е за големи жилища и средноголеми офисиTenda Nova MW3

...
Подходяща е за големи жилища и средноголеми офисиTenda Nova MW3
Коментари Харесай

Tenda Nova MW3 – mesh система заменя Wi-Fi рутера

Подходяща е за огромни жилища и средноголеми офиси

Tenda Nova MW3 е новаторски артикул, който напълно замества всеки маршрутизатор и предлага модерно Wi-Fi решение за дома или офиса

Нов модел безжична решетъчна мрежа Nova MW3 на Tenda Technology излиза на българския пазар. Системата ще се предлага на цена от към 150 лева с Данък добавена стойност във вид с 2 модула от формалния дистрибутор Most Computers.

Моделът е по-малкият правоприемник на системата MW6, която компанията пусна неотдавна. MW3 е подобаваща за огромни жилища и средноголеми офиси, като обезпечава покритие на повърхност от 200 кв.м. Новите модули поддържат стандартите IIEEE 802.11ac/a/n и IEEE 802.11b/g/n, със скорост на връзката до 1200Mbps. Работните честоти са надлежно 2,4GHz и 5GHz.

Tenda Nova MW3 е новаторски артикул, който напълно замества всеки маршрутизатор и предлага актуалното Wi-Fi решение за дома или офиса. MW3 употребява новата „ mesh “ технология, която обезпечава непрекъсната връзка посредством мрежова конструкция на възли и логаритми за автоматизирано преконфигуриране за вярно предаване на данни. Всеки от модулите се свързва автоматизирано с останалите, като по този метод покрива разнообразни сектори и обезпечава непрестанен обсег, без съществуване на мъртви точки.

Всеки от модулите се свързва автоматизирано с останалите, като по този метод покрива разнообразни сектори, без съществуване на мъртви точки

Благодарение на технология MU-MIMO, Nova MW3 може да комуникира с голям брой безжични Wi-Fi устройства като усъвършенства скоростта и покритието. Конфигурирането става бързо и лесна, а наличното приложение Tenda WiFi App разрешава блокиране на неоторизирани консуматори.
още по тематиката
Поддръжката на наставнически надзор дава опция за разнообразни настройки на сърфирането в интернет, до момента в който потреблението на системата в режим „ посетител ” пази персоналната сигурност и резервира към този момент заложени настройки и ограничавания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР