Подходящ период за ново начало. Този, който е чакал точния

...
Подходящ период за ново начало. Този, който е чакал точния
Коментари Харесай

Близнаците да не се обезсърчават, неочаквани новини ще разтревожат Везните

Подходящ интервал за ново начало. Този, който е чакал точния миг за " пробив ", получава на този ден всички благоприятни условия да извърши проектите си, само че след 12:30ч.

Овен – Въпреки че ситуацията е ненапълно напрегната, ще знаете по какъв начин да се справите със обстановката умерено и тя няма да ви засегне. Ако се чувствате комплицирани в любовта, оставете се да бъдете водени от сърцето си и няма да сгрешите. Нещо ново ще ви развълнува.

Телец – Може да се наложи да се сблъскате напрегнато и сложни моменти, само че вашият потенциал за опозиция не познава граници и ще можете да се справите с всичко. Най-благоприятен ще бъде сантименталният живот, където ще съумеете.

Близнаци – Марс във вашия знак ви зарежда с сила, само че също по този начин може да ви дестабилизира и да провокира някои спорове. Не се отдавайте на отчаяние, тъй като със способността си да се борите ще постигнете триумф.

 дневен хороскоп

Рак – Какъвто и проблем да имате, можете да намерите решение през днешния ден по милостта на небесата. Нещо, което ви тормози, ще бъде позволено, само че не правете промени, за които не сте мислили умерено, тъй като може да не получите резултатите, които очаквате.

Лъв – Днес може да имате шанс, изключително във връзка с дълготрайни проекти. Мислете от позиция на вероятностите, не се вкопчвайте в детайлите! Внимавайте да не обидите този, който може да ви помогне!

Дева – Имате нещо, което следва да свършите и то не е завършило, само че силата на растящата Луна може да задейства проектите ви. Състоянието на мозъка ви ще бъде екзалтирано и ще можете да изживеете моменти толкоз интензивни и буйни, колкото са ви нужни, с цел да се чувствате добре. 

 дневен хороскоп

Везни – Неочаквани вести могат да ви разтревожат, изключително тъй като не знаете по какъв начин да се справите с тях; само че обстановката ще се позволи по-рано, в сравнение с си представяте. Предстоят промени, които ще дадат нова посока на живота ви.

Скорпион – Това, което може да наподобява просто и явно за вас, може да съдържа непредвидени капани. Чувствате, че имате потребност от повече обич и грижа. За задачата обаче би трябвало сами да извършите първите стъпки.

Стрелец – Днешният ден може да бъде съвършен за основаване на ред: освен към вас, само че и в душата ви. Разбира се, двете са тясно свързани. Редът, който създавате към себе си, въздейства и на душeвността ви и обратното; редът извън разкрива какво има вътре.

 дневен хороскоп

Козирог – Днес бихте могли да постигнете повече, в случай че се концентрирайте единствено върху едно нещо. Задачите, които си поставяте, могат да се вземат решение единствено поотделно, сигурно няма да можете да извършите всичко едновременно. Започнете с най-важното!

Водолей – Благоприятен ден за начало на любовна история или за стимулиране на пристрастеността във връзката, която поддържате. Благотворните астрални потоци ще ви оказват помощ да започнете нещо, което е било „ парализирано “ до момента.

Риби – Сега сте изключително смели и решителни. Дори денят ви да стартира мъчно, нищо и никой не може да ви откаже от задачата ви. Ето за какво ще получите своята премия: до края на деня можете да почувствате, че сте почнали пътя на развиване. Никога не се отхвърляйте!

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР