Подходящ ден за кратки пътувания, няколко зодии намират любовта. Вижте

...
Подходящ ден за кратки пътувания, няколко зодии намират любовта. Вижте
Коментари Харесай

Подходящ ден за кратки пътувания, няколко зодии намират любовта

Подходящ ден за къси пътувания, няколко зодии намират любовта. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Засилват се маниакалните депресии, обърнете внимание на околните с проблеми. Ден на апел, отворени са каналите към други светове. Лесно се реализират запознанства, ще има пик и в ражданията. Каквото се стартира, ще върви сполучливо, може да очаквате блестяща кариера, триумф при обществени и персонални изяви, предложения и гостувания. Натоварете се физически, не стойте дълго пред компютъра, щадете очите. Ако обедините напъните си с тези на по-амбициозните другари и близки, ще постигнете бърз резултат и триумф.
Телец
За Вас стартира по-спокоен и инстинктивен интервал, по тази причина в този момент е най-подходящото време за привършване с нещата, свързани с публичността. Всички връзки, на които не доближава Вашето внимание, би трябвало да го получат колкото се може по-скоро, защото не след дълго ще се наложи да проявявате еластичност, с цел да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата сила ще тръгне към спад, по тази причина вечерните разходки и тичане са това, от което се нуждаете изключително доста, с цел да се заредите с сила още веднъж.
Близнаци
Днес ще Ви се наложи да се поупражнявате в оптимизъм и даже в най-безрадостните обстановки да намирате позитивните моменти. А те, повярвайте, напълно не са малко: би трябвало единствено да поискате, да се огледате и да ги видите. Ако при Вас се получи, персоналният Ви живот напряко ще разцъфти.
Рак
Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.
Лъв
При Лъвовете е допустимо да има дребен проблем от механически темперамент – някой от телефоните – мобилния или стационарниа – може по някаква причина да излязат от строя. Затова в случай че Вашта половинка не може да Ви позвъни, може самоуверено да се оправдаете с магнитните стихии и отрицателното въздействие на галактическите сили.
Дева
Днес индивидът, който от толкоз от дълго време си харесвате, напълно ненадейно ще Ви обърне внимание и в случай че не се тормози, ще Ви предложения на среща. Много е значимо, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя късмет. Впрочем, пригответе се за отчаяние: изцяло допустимо е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкоз извънреден, както Ви се е коствало.
Везни
Определено може да се каже, че през днешния ден Вашият обичан човек несъмнено няма да има предпочитание да Ви оказва помощ безкористно. Той по всякакъв начин ще акцентира, какъв труд му коства това и какви жертви прави, с цел да може да Ви окаже тази помощ. Струва си да си помослите, дали да не потърсите помощ на различен адрес!…
Скорпион
Няма да се наложи през днешния ден Вашият обичан човек дълго да Ви разпитва какво да прави: ще бъдете сговорчиви и „ навити ”. Важното е, да не дадете опция на който и да било да Ви се качи на главата и полюлявайки крайници да замине в далечното бъдеще. Това се отнася и за Вашата половинка.
Стрелец
С всички мероприятия, свързани с образование, пътешестване, другарство и пропагандиране на някакви хрумвания, социална работа, както и с подсилване на персоналния престиж, би трябвало да се заемете през първата половина на денонощието. През това време ще успявате елементарно да се справите с всичко и от първи опит. Възможно е от своите начинания да получите дори повече, в сравнение с в началото сте считали. В края на деня може повече да се ускори Вашата неустановеност, като не са изключени измами на съперниците, също и комплициране и машинация в бизнес – съюза или брака.
Козирог
Днес Вашите по този начин деликатно съствени проекти, които сте уверени че допускат стопроцентова успеваемост, може да се нарушат. Не се ядосвайте, в случай че някой закъснява или инцидентно пропусне среща, тъй като на негово място може да се окажете в един миг и Вие. Проявете самообладание.
Водолей
През целия ден са вероятни дребни неприятности в на практика проект. Възможни са досадни гафове в бизнеса, в работата, или свързани с налози и завещание, както и в половата сфера. Опитите да се завърже или поддържа другарство с някого си, има огромна възможност да завършат за вас неуместно, или самите Вие ще бъдете недоволни от резултата на своите старания. През това денонощие не би трябвало да разчитате на доста, само че знайте, че може да преуспеете с дребни, ежедневни каузи. Не е желателно да пристъпвате към реализиране на значими проекти.
Риби
Най-добрата импровизация е тази, която подробно е отрепетирана. Днес това предписание е в цялостна мощ за Вас. Спонтанните решения няма да оказват помощ за възстановяване на Вашия персонален живот. Затова звездите предлагат, деликатно да обмисляте всичко, и да действате по авансово направения проект.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР