Подходът, който беларуските власти избраха в светлината на новата пандемия

...
Подходът, който беларуските власти избраха в светлината на новата пандемия
Коментари Харесай

Режимът на Лукашенко се хвали как се е справил с коронавируса

Подходът, който беларуските управляващи избраха в светлината на новата пандемия на ковид, се оправда изцяло. Увереност в това изрази в събота министърът на външните работи на страната Владимир Макей, говорейки на общия политически спор на 75-ата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации, оповестява ТАСС, представена от БГНЕС.
" За страдание пандемията ясно разкри, че " интернационалната общественост ", за която всички приказваме толкоз постоянно, в пиковата спешна обстановка в действителност не може да оправдае очакванията, които ѝ се разпореждат ", сподели той.
 Хакери удариха беларуската телевизия, пуснаха истината за обстановката в страната (ВИДЕО) Хакери удариха беларуската телевизия, пуснаха истината за обстановката в страната (ВИДЕО)
Вместо вечерни вести, на уеб страницата на Беларуската телевизионна и радиокомпания (BT) бяха показани фрагменти по какъв начин силите за сигурност, използ...
Според министъра, " победила логиката на обстоятелството, че е по-лесно да се оправиш самичък с предизвикването. " Почти всички избягаха вкъщи, затвориха границите и прекъснаха контактите с външния свят! В отговор на това предизвикателство Беларус не последва този толкоз подозрителен път. Не се затворихме и не се изолирахме ", добави Макей.
" Ние в Беларус избрахме своя линия. Тя се основаваше на два детайла: да се резервира оптимално виталната активност на страната, преди всичко, нейната стопанска система и да се обезпечи оптималната отбрана на популацията. Нашият метод, както сподели обстановката в Беларус, се оправда. И обстановката през днешния ден в светът с разпространяването на коронавирусна зараза изцяло удостоверява това ", съобщи ръководителят на външното министерство.
" Все още ще има доста оценки и изводи. Но през днешния ден можем да кажем сигурно, че експлоадирането на коронавирусна зараза, от една страна, разкри незабавна потребност от мощна страна, а от друга, ясно сподели какъв брой е взаимосвързан светът.. Нито една страна няма да може да реализира действителен прогрес в решаването на проблем от световен темперамент, в случай че другите останат настрана или зад борда. Заедно би трябвало да превърнем рецесията в късмет за възстановяване на обстановката в света. Трябва да се научим да действаме дружно ", означи министърът.
Според Worldometers, в Беларус към днешна дата има 77 289 доказани случая на COVID-19, от които 813 са умряли, а 74 046 са оздравели. За последните три дни има по към 300 нови случая приблизително т.е. почва да се вижда лек напредък на кривата на болестта.
 Европейски Съюз се меси в Беларус с непризнаването на Лукашенко, показаха от Русия Европейски Съюз се меси в Беларус с непризнаването на Лукашенко, показаха от Русия
Русия заяви, че решението на Европейски Съюз да не признае Александър Лукашенко за законен президент на Беларус опонира на интернационалното пра...
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР