Подходът към предстоящия съперник ще бъде професионален, на максимално ниво.

...
Подходът към предстоящия съперник ще бъде професионален, на максимално ниво.
Коментари Харесай

Любо Пенев: Купата отмина. Важно е да завършим първенството по най-добрия начин

" Подходът към идния противник ще бъде професионален, на оптимално равнище. Купата си е купа. Край! Купата отмина. Перфектно. Трофеят е в нашата витрина. Благодарим, ръкопляскаме, поздравяваме се, само че остават два мача и би трябвало да приключим шампионата по най-хубавия метод " - по този начин разяснява идния мач против ЦСКА 1948 наставникът на ЦСКА Любослав Пенев.



Преди дни " алените " победиха " Арда " с 1:0 и завоюваха Купата на страната, само че им остават още 2 мача от шампионата. В събота (21 май) ЦСКА гостува на ЦСКА 1948. Мачът в началото беше анулиран, а на гостите присъдена служебна победа. След това от Българския футболен съюз въпреки всичко взеха решение той да се играе.

Снимка: Lap.bg

" За мен, футболистите и клуба е значимо да приключим шампионата, както прилича. Ако има контузени, няма да разгадавам на тях, несъмнено. Това е проектът, който имам за тима в оставащите 5-6 дни. Аз постоянно давам късмет на всички. Под мое управление съвсем всички играчи са получили късмет да играят. Сега кой, какъв брой и по кое време ще играе сега не мога да ви кажа. Аз вярвам на всички футболисти, без значение кой какъв брой играе, дали е в групата, или не ", сподели Пенев.

Той разяснява и високите цени на билетите за мача за почитателите на ЦСКА - 20 лева за бранш " Г " и 35 лева за бранш " В ".

Снимка: Lap.bg

" Не е обикновено. Какво да разясня?! Има си клуб, има си управление - взимат си решения. Нервите те съпътстват, това се случва и професионалния и в персоналния живот. Това е част от специалността. По-важно е за мен кой по какъв начин приема нещата и по какъв начин му се отразява. Колко е квалифициран да одобри този тип напън ", съобщи Пенев.

На 26 май ЦСКА ще изиграе последния си мач за сезона, като ще бъде хазаин на " Берое ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР