Подготвяме своите предложения и до края на деня ПП ще

...
Подготвяме своите предложения и до края на деня ПП ще
Коментари Харесай

Илиян Йончев: Минималната работна заплата трябва да бъде 50% от средната

„ Подготвяме своите оферти и до края на деня Политическа партия ще ги получат. Нашите обществени задължения би трябвало да бъдат изпълнени. За минималната работна заплата настояваме да бъде 50% от междинната, а точно 850 лв.. Сутринта видяхме едно политическо двуличие, тъй като на първо четене всички партии гласоподаваха за този размер, а в този момент се мъчат да го протакат. Първият законопроект, който вкарахме незабавно след изборите, беше за минималната работна заплата. “ Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Илиян Йончев в ефира на Nova News.
Новата КПКОНПИ, както и измененията в правосъдната система, той дефинира като допирателни сред Българска социалистическа партия и „ Продължаваме промяната “. „ Най-важно е страната да има постоянно държавно управление, тъй като виждаме, че служебното даже няма смелостта да внесе нов бюджет. Предсрочните избори са безотговорни за хората и страната, а виждаме и социологическите изследвания, които демонстрират, че обстановката не би се трансформирала фрапантно. Тук е функционалността и на акад. Денков като претендент за министър председател – да откри точните думи и баланс към сътрудниците от всички парламентарни групи. За да влезем в идната година с едно постоянно държавно управление “, добави депутатът от Българска социалистическа партия за целите на партията.
„ Разходите за произвеждане на горива са доста по-различни от тези, които са били преди 2-3 години. Така че одобрявам предлагането на ГЕРБ за дерогацията като една популистка мярка. Докато мярката за 25 ст. на литър гориво е добра и работи в полза на хората “, сподели в умозаключение Илиян Йончев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР