Подготвяме се за студените зимни дни и вадим най-топлото зимно

...
Подготвяме се за студените зимни дни и вадим най-топлото зимно
Коментари Харесай

С какво да съчетаете пухеното зимно яке?

Подготвяме се за студените зимни дни и вадим най-топлото зимно яке от дрешника си. Колкото и да обичаме елегантните палта, от време на време те не са задоволителни, изключително когато завали сняг. Затова се въоръжаваме с дебели пухени якета, които ни пазят от студа, изключително в случай че под тях сме с някоя рокля.

Ако има едно връхно облекло, което е минало дълъг път, това е пухеното яке. Освен че се предлага в море от цветове, има и необятна гама от материали като кожа, овче и сатен, да не приказваме за кройките, които могат да варират от огромни до вталени, изрязани до макси, с жилетка до колан и всичко сред тях (въобще споменахме ли моделите?). С толкоз доста стилове, от които да избирате, има доста способи да носите пухено яке, които подсигуряват, че няма да лишават нищо от цялостното ви облекло и в доста случаи в действителност го усъвършенстват. Всичко, от което се нуждаете, е малко ентусиазъм за жанр.

Занапред сме събрали няколко хрумвания за облекло с пухени якета, които сигурно ще ви стоплят и ще ви държат стилно.

 

С какво да съчетаете пухеното зимно яке?

Носете го с шал

 зимно яке С какво да съчетаете пухеното зимно яке? фотография: pinterest

Ако не сте подготвени да облечете вашето зимно яке, шалът вид пух е най-хубавият метод да потопите пръста си в наклонността. Разбира се, може да наподобява спортно, само че това е изключително страховит метод да внесете типа на пухеното палто в работното си облекло, като работи еднообразно добре с блейзъри, костюми и копчета.

Дълго до земята зимно яке

 зимно яке С какво да съчетаете пухеното зимно яке? фотография: pinterest

Дългото до земята зимно яке предлага спомагателна топлота и покритие, само че също по този начин основава обединен външен тип с добре координирана макси рокля, което прави публично работно облекло уместно. Подходяща плетена шапка, високи ботуши до коляното и компактна дамска чанта поддържат визията елегантна.Рокля с по-пълна пола придава на визията прелестен контур.

Направете го едноцветен

Забавна и лесна концепция? Координиране на вашето пухено зимно яке с облеклото, което носите изпод. Независимо дали е жив или безпристрастен, не се тормозете да го извършите съвършено съвпадане – другите нюанси в границите на една и съща цветова композиция също работят. За да завършите в действителност външния тип, включете аксесоарите си в деяние и запазете обувките, шаловете и чантите също в цветното облекло.

Цветни претекстове

 зимно яке С какво да съчетаете пухеното зимно яке? фотография: pinterest

Носенето на напълно черно е елементарен трик за бърза подготовка, само че в случай че жадувате за нещо малко по-смело, пробвайте пухено зимно яке на цветя. Дори и да не харесвате напълно флоралната визия, можете елементарно да добавите блестящо леке ​​към тоалета си, като извлечете допълващи се тонове от цветята. Съчетаването на вашето пуловерче с пастелни мокасини или цветни джапанки в дъждовен ден ще обезпечи мигновен жанр.

Съчетайте го с плисета

 зимно яке С какво да съчетаете пухеното зимно яке? фотография: pinterest

Едноцветното пухено зимно яке просто приканва за текстура, а плисетата са изключително ужасно съвпадане, което неотложно повдига стила. Независимо дали избирате рокля, пола или панталон, потърсете долнище с ясно дефинирани текстурни контрасти като плисета, огромни шевове, кадифе и т.н.Това е изключително мощна композиция, който крещи изискан.

Съчетайте го със спортни облекла

 зимно яке С какво да съчетаете пухеното зимно яке? фотография: pinterest

Спортното свободно облекло е освен това от клинове (въпреки че и те правят работа!), а пухкавото зимно яке може да бъде черешката на върха на спортна или атлетична визия. Разменете огромни спортни панталони и карго панталони, или даже панталони с необятни крачоли, дружно с трико, суичър и обичаните си маратонки, и от горната страна с блестящо оцветено пухено яке или жилетка за модерен  външен тип.

С рокля или пола

Само тъй като е зима, не значи, че би трябвало да се откажете от носенето на рокли и поли. Всъщност, комбинацията сред пухено зимно яке и тясна минирокля или пола, основават привличащ вниманието контрастност. Същото може да се каже за съчетанието и с макси рокля, което несъмнено е по-подходящо за зимата. За спомагателна топлота завършете с ботуши до коляното и изберете по-късо яке, с цел да наблегнете полата.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР