Подготвя се изграждане на втори терминал за втечнен газ край

...
Подготвя се изграждане на втори терминал за втечнен газ край
Коментари Харесай

Подготвя се втори терминал за втечнен газ край Александруполис

Подготвя се създаване на втори терминал за полутечен газ край Александруполис, разгласи министърът на енергетиката Александър Николов по време на парламентарния надзор.

" С оглед развиването на последните събития в интернационален аспект и в продължение на Плана за диверсификация на енергийните доставки и гарантиране на енергийната сигурност Съветът на шефовете на " Газтрейд ес ей " е одобрил рекомендация към Общото заседание на акционерите за подаване на заявки за лицензия за самостоятелна система за природен газ по отношение на втори терминал за полутечен газ в региона на Александруполис. Неформално мога да потвърдя, че се разисква вид и, да, с огромна степен на възможност ще има и втори терминал. "

Зам.-председателят на Движение за права и свободи Станислав Анастасов разяснява:

" Донякъде е радостно, че ще се строи втори подобен терминал. Ние също имаме такава информация за желанието на гръцката страна и дръжте господин Асен Василев по-далеч от енергийните планове, тъй като виждаме всичко, в което той по някакъв метод се намеси. Първо, че му липсваше всевъзможен тип дипломация, която е много значима в този сериозен миг. Виждаме резултатите от неговите дейности, тъй че продължавайте, само че Асен Василев по-далеч да стои от енергетиката и ще бъдем по-близо до енергийната самостоятелност ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР