Подготвили сме за вас 9 знака, които са първите, на

...
Подготвили сме за вас 9 знака, които са първите, на
Коментари Харесай

Не Пренебрегвайте! Ето Ги 9-Те Сигурни Знака, Че Черният Ви Дроб Е Пълен С Токсини!

Подготвили сме за вас 9 знака, които са първите, на които би трябвало да обърнете внимание.

Симптомите на чернодробна токсикация

1. Болка или тежест в горната част на корема

Ако ядете прекалено много мазнини, това може да докара до повишение на черния дроб. В резултат на това натискът върху гръдния панер и горната част на корема се усилва. Подутият корем също е допустимо знак, че черният дроб е цялостен с отрови.

2. Гадене

Гаденето е вероятен знак, че нещо не е наред с черния Ви дроб. След ястие на мазни храни, можете да се чувствате зле, обърнете внимание на признаци като тежест в червата, гадене, виене на свят, а от време на време и повръщане и диария.

3. Чувствителна кожа и пожълтяване на очите

Ако черният дроб е цялостен с отрови, той ще се прояви на кожата ви и ще има раздразнение и обрив. Дори и склерата ви може да стане жълт. Това се случва, когато кръвта съдържа прекалено много билирубин, който черният дроб не може да преобразува в безвредни съединения.

4. Умора и уязвимост

Хората, които имат чернодробни проблеми, постоянно се усещат изтощени и нямат вкус. Когато тези признаци са непрекъснати и не са свързани с естествена отмалялост, потърсете здравна помощ.

5. Топлината

В някои случаи, при проблеми с тази жлеза, пациентите имат болки в корема, те се усещат доста изтощени. Ако имате същите признаци, не забравяйте да наблюдавате телесната температура. Ако съдебна експертиза усили – това е вероятен сигнал за съществуването на инфекциозен или заразен развой.

6. Болка в мускулите

Ако вашите мускули и стави непрекъснато ви болят или имате синини по кожата и краката ви се подуват – това може да е нарушаване на функционалната интензивност на черния дроб, написа " За дамата ".

7. Промяна в цвета на урината и изпражненията

Вашата урина може да стане по-тъмна, а изпражненията са по-леки, в случай че черният дроб не се оправя със заложените задания.

8. Сърбеж на тялото

Кожата Ви може да ви сърби заради застоялост на жлъчката. Така че тялото реагира на всички насъбрани отрови, които черният дроб не може да обезврежда.

9. Кървене

Рядък признак, само че въпреки всичко го има като вид. Честото ненадейно кървене или синини, които се появяват без забележима причина, се свързват с дефекти на кръвните коагулационни фактори заради неприятна чернодробна функционалност.

Във всеки случай, според от аргументите, които предизвикват претоварване на токсините, и от характера на тези токсични субстанции, признаците могат да се трансформират. Ето за какво консултацията с доктор е наложителна!

Какво би трябвало да извършите, с цел да отбраните черния си дроб?

Черният дроб е филтър, който непрекъснато почиства кръвта на човек от субстанции, нездравословни за тялото. Той има толкоз доста „ врагове “, от които е належащо да се отърве, с цел да може да действа вярно. Това са нещата, които би трябвало да избягвате, с цел да отбраните черния си дроб!

алкохол; мазни храни; незадоволителна физическа активност; потребление на добавки за отслабване; излишно постоянно приемане на болкоуспокояващи; някои медикаменти.

Продукти за здрав черен дроб

За черния дроб е значимо освен са изоставите неприятните привички и да успехите всичките му „ врагове “, само че и да се храните вярно. Избрахме за вас лист с най-полезните артикули за здравето му.

Доста вода. извара Куркума Мед Каша от цели зърнени култури- елда, овес Плодове: ябълки, банани, праскови, кайсии и круши.

Зеленчуци: тиква, моркови, цвекло, карфиол, тиквички.

Запазете тази публикация и я споделете с приятелите си. Тази информация може да ви бъде от изгода за някого!
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР