Подготвих се за пътуването си в Берлин с разходка гол

...
Подготвих се за пътуването си в Берлин с разходка гол
Коментари Харесай

„Чувствам се освободен“: Моето съвсем британско въведение в германската нудистка култура на свободното тяло

 Подготвих се за моето пътешестване до Берлин с разходка гол в горите на Съри, Обединеното кралство. Подготвих се за пътуването си в Берлин с разходка гол в горите на Съри, Обединеното кралство. - Авторско право James Dalby От Аластър Нюпорт Публикувана на 04/11/2023 - 08:00 Споделете тази публикация  Бутон за затваряне  facebook Фейсбук  facebook  twitter Twitter  twitter  flipboard Flipboard  flipboard  изпрати Изпрати  изпрати  reddit Reddit  reddit  messenger Messenger  messenger  linkedin Linkedin  linkedin  vk VK <им src= " https://static.euronews.com/website/images/vector/social-icons/article-redesign-vk.svg " width= " 48 " height= " 48 " alt= " vk " class= " u-show-for-medium " loading= " lazy " fetchpriority= " low " >

„ Много е проведено “: какво е в берлинските нудистки клубове за възстановяване на здравето.

РЕКЛАМА

С възхода на дивото плуване, къпането в гората (традиционно известно като вървене на разходка в гората) и философията на „ Ледения човек “ Вим Хоф, има избрана наклонност за възобновяване на връзките с естествения свят в цяла Европа.

И това не се лимитира единствено до селските дестинации. Планирам пътешестване до Берлин през декември, по тази причина се обърнах към моя локален другар, Йохан, с цел да схвана по какъв начин мога да се включа в наклонността.

Той предлага да проверим Helios Club, който той обича да посещава след работа или през уикендите, с цел да си почине. Когато попитах какво включва това, той сподели, че е другарска към фамилията общественост, в която членовете ядат и пият, спортуват и поддържат връзка или просто се разхождат из гората на клуба, засмуквайки.

Отговорих утвърдително, само че аз можех да чуя смях в гласа на Йохан. „ Вероятно би трябвало да знаете, защото сте британец, че това е клуб на FKK. “

Нямах визия какво значи това, само че Йохан, приключен музикант с градско духовитост и палаво възприятие за комизъм, рядко се базира моята народност, в случай че не значи някакъв културен минус. Преглътнах, преди да попитам какво тъкмо има поради FKK.

Отговорът му изпрати непредвидени тръпки по гърба ми. „ Това е нещо като нудистки клуб. “

FKK това: Вътре в немското придвижване за свободна просвета на тялото

Йохан изясни, че FKK или Freikörperkultur, което се превежда като просвета на свободното тяло, е немска традиция която датира от края на 19 век. Движението предизвиква последователите да смъкват облеклата си и да вземат участие в здравословни действия, с цел да се свържат с естествения свят. Обещава физически и душевен подтик в общественост от хора с идентични мисли.

Йохан се причисли към клуб Хелиос едвам неотдавна, по разпореждане на щерка си, откакто тя посети фамилията на другар.

< p> „ Дъщеря ми ми звънна един ден след учебно заведение и сподели: „ О, знаеш ли, ние сме в този клуб и е много готино. Трябва да дойдете и да го ревизирате. “

Когато дойде, той незабавно беше изумен от местоположението. „ Фантастично е “, споделя Йохан.

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР