Подготовката за среща на президентите на Русия и САЩ -

...
Подготовката за среща на президентите на Русия и САЩ -
Коментари Харесай

Съветник на Кремъл: Подготовката на среща Путин - Тръмп е замразена

Подготовката за среща на президентите на Русия и Съединени американски щати - Владимир Путин и Доналд Тръмп по този начин и не е почнала след телефонния им диалог на 20 март, когато президентът на Съединени американски щати предложи двамата да се срещнат във Вашингтон или на друго място, установи през днешния ден външнополитическият асистент на Кремъл Юрий Ушаков.

Той приказва пред публицисти в съветската столица. " Подготовката за такава среща замръзна на стадия 20 март ", означи Ушаков, съобщи Българска телеграфна агенция. Той уточни също, че към момента не е почнало координиране на допустима дата за идната среща на водачите на страните от " Нормандската четворка " (Русия, Германия, Франция и Украйна).

" В ход са дейни контакти, само че е належащо преди да се дефинира дата, да се извърши щателна подготовка, с цел да се реализиран някакви съглашения, които да подтикват реализирането на комплексния проект от ограничения, координиран в споразуменията от Минск, и с цел да не се стигне до неуспех ", акцентира Ушаков.

Представителят на Кремъл добави, че преди срещата на водачите може да има договаряния сред външните министри на 4-те страни, само че и такава дата към момента не е съгласувана.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР