Подготовката на новия пети сезон на Кошмари в кухнята“ върви

...
Подготовката на новия пети сезон на Кошмари в кухнята“ върви
Коментари Харесай

Крясъци Превземат Ефира, Шеф Манчев Се Завръща

Подготовката на новия пети сезон на „ Кошмари в кухнята “ върви с цялостна мощ. Шеф Иван Манчев е подготвен за нова избавителна задача за заведенията за хранене в рецесия. Всеки шеф или притежател на ресторант, който има усложнения, усеща се в задънена улица и му минава мисълта дали да не затвори своето заведение, има опция да получи професионална помощ.

За да станете част от обичания ефирен формат, е належащо единствено да се запишете за присъединяване на имейл [email protected]. Ресторантьорството е комплициран и сложен бизнес, в който всяка година се хвърлят хиляди запалянковци и хоби-кулинари. Но то изисква и съблюдаване на доста правила, невероятна дисциплинираност, деликатно отношение към клиентите и здравословна атмосфера в екипа.

Това е веруюто на изтъкнатия кулинарен специалист – началник Манчев, който сграбчва сърцето на феновете на „ Кошмари в кухнята “ с достоверни обстановки и с професионални и кулинарни съвещания. Във всеки сезон предаването разкрива секрети от кухнята на ресторантьорския бизнес, показвайки нуждата от съчетаването на кулинарни с мениджърски и лидерски умения. Досега началник Манчев е обиколил повече от 30 обитаеми места, проучвал е стотици и е оказал помощ на 45 ресторанта.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР