Подготовката на националките по художествена гимнастика върви по план и

...
Подготовката на националките по художествена гимнастика върви по план и
Коментари Харесай

Бранимира Маркова: Конкуренцията ще е голяма, но всичко върви по план


Подготовката на националките по художествена гимнастика върви по проект и те нямат самообладание да влязат в борба с жестоката конкуренция на Световната купа в София. А тя ще бъде такава, макар неналичието на изключените Русия и Беларус. Това съобщи пред bTV основният управител на България - Бранимира Маркова.

Престижният шампионат още веднъж завладява каналите на bTV Media Group. От 8 до 10 април RING ще ви направи съпричастни с страстите, трогателните моменти и оспорваната битка за медалите в конкуренцията. Седмица преди Световната купа ще се организира интернационалният шампионат " София къп ", който също можете да наблюдавате директно по RING.

" Момичетата стартират да навлизат в доста добра спортна форма. За множеството от тях това ще бъде второ съревнование, тъй като стартира спортният ни интервал. Те стартираха към този момент на Световната купа в Гърция, както и на Гран При в Марбея. Все отново се вълнуват доста повече за този шампионат. "

" Искам да бъдат съсредоточени и да играят със мощ. Интересен, само че и доста сложен е новият устав. Всяка една от тях има четири нови композиции. Искам от тях да съумеят оптимално, да играят самоуверено и оптимално да показват новата си стратегия. Работят доста добре в залата, липсват им единствено надпревари. Всичко върви по проект, тъй че съм сигурна, че ще се изработят и новите съчетания. "



" Подготовката на Боряна Калейн и Татяна Воложанина малко се забави, тъй като те предходната година участваха и на международното състезание. Смятам, че Боряна, особено, влиза във все по-добра форма. "

" Усеща се, несъмнено, неналичието на Русия и Беларус, само че конкуренцията ни не понижава по никакъв метод, тъй като имаме Италия, имаме Израел, Украйна. Вече всички страни стартират да претендират за призови места и се приготвят чудесно с новия устав. Конкуренцията си ни остава доста огромна постоянно. ", разяснява Маркова.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР