„Подготовката ми отне почти 6 месеца“. Това призна Алекс Родригес

...
„Подготовката ми отне почти 6 месеца“. Това призна Алекс Родригес
Коментари Харесай

Алекс Родригес: Подготвях се за предложението 6 месеца

„ Подготовката ми лиши съвсем 6 месеца “. Това призна Алекс Родригес във връзка предлагането за брак, което неотдавна направи на Дженифър Лопес. Спортистът гостува в шоуто на Джими Фалън, където описа за трепетите си преди годежа.

Любимият на певицата посочи, че даже отишъл авансово на плажа, с цел да огледа мястото и изпипа всеки подробност, с цел да не се провали.

„ Три дни преди този момент репетирах – вървях на плажа с асистента си, падах на коляно пред него и му правех предложение “, описа той.

Родригес призна, че се опитал да засече по кое време залезът е най-хубав, с цел да може предлагането му да бъде още по-запомнящо се. „ Чаках съвършения залез. През първия ден той беше в 18:27, на идващия – в 18:29. На третия заваля. В последна сметка планирах всичко за 18:29. И се получи “, прибавя с усмивка баскетболистът.

Родригес и Джей Ло се сгодиха доскоро повече от месец – на 9 март. Тогава двамата споделиха няколко фотоси от Бахамите. На една от тях пишеше „ Тя сподели ДА! “.

Междувременно актрисата и изпълнителка се приготвя за следващата си роля и загатна на няколко пъти, че не бърза за сватбата си, само че желае тя да е съвършена, тъй като ще е четвърта и последна.

Източник: tialoto
Снимка: instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР