Подготовка за почистване Влизайки в енергиен контакт с астралното си

...
Подготовка за почистване Влизайки в енергиен контакт с астралното си
Коментари Харесай

4 начина, с които да подкрепим аурата си и да се защитим от негативната енергия

Подготовка за разчистване

Влизайки в енергиен контакт с астралното си тяло, влияейки на аурата, би трябвало да се научите по какъв начин да го предпазвате от офанзивите на материалния свят. Когато се подготвяте за разчистване на аурата вкъщи, ще би трябвало да следвате няколко правила и да се придържате към тях в бъдеще.

Подредете метода си на живот. Препоръчително е да се отстранен изцяло неприятните привички: алкохол, цигари. Тези 2 фактора са храна за субектите към индивида, като лишават светлинна сила и пречат на процеса на позитивно въздействие.

След като се разсъните заран, правете енергична гимнастика - йога.

Носете талисман, талисман.

Дрехите би трябвало да са от естествени тъкани, защото синтетиката има неприятно влияние върху аурата на индивида.

Срещнете настъпването на нов ден с усмивка и признателност, изпълнете се с позитив, усетете естетика вътре.

Опитайте се да се усъвършенствате.
 Как да схванеш каква е аурата ти? Как да схванеш каква е аурата ти?
Няма подозрение, че всеки човек има аура. Това е са го потвърдили езотеричните практики още от дълбоки времена. Но знаем ли какво в действителност...

Анализирайте себе си по-често.

Можете сами да се изчистите от остатъците от негативна сила вкъщи, като употребявате методите по-долу.

Почистване на аурата с молитва

Можете да се обърнете към висшите сили освен посредством църковни молебствия, само че и посредством вашата персонална. Основното е да бъдете откровени. Апелирайки към силите на светлината, вие отхвърляте негативното. Аурата е изпълнена с силата на положителното. Това може да се съпостави с кръвопреливане.

Почистване на сол
 4 знака, че имате мощна аура 4 знака, че имате мощна аура
Биоенергията от край време занимава разнообразни експерти. Вярва се, че с помощта на нея, един човек може да усъвършенства здравословното и...

Солените кристали са като гъба. Те имат способността да всмукват негативна сила. Процедурата е елементарна: вземете цялостна чаша сол, прибавете малко течаща вода, разбъркайте. Избършете цялото тяло с получения разтвор, като започнете с краката и завършите с главата.

Почистване с пилешки яйца

Доказаният ритуал оказва помощ за унищожаване на вредите, злото око. За процедурата легнете по тил и преместете яйцето над корема по посока на часовниковата стрелка. Тестисът ще отнеме всички негативни. След церемонията той би трябвало да бъде заровен недокоснат в земята.

Почистване със свещи

Ефективна техника, която не изисква доста време. Поставете вестник на пода, застанете на него, запалете свещ и правете кръгови придвижвания с него към врата, главата, корема, сърцето. Манипулациите би трябвало да се правят, до момента в който пламъкът престане да пука и пуши. Ако свещта не е изцяло изгорена, оставете я в стаята, където се е провеждала церемонията. Вестникът би трябвало да бъде заровен в земята.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР