Подгонени от див елен нудисти на австралийски плаж бяха глобени

...
Подгонени от див елен нудисти на австралийски плаж бяха глобени
Коментари Харесай

Див елен подгони нудисти, глобиха ги за нарушаване на мерките

Подгонени от див елен нудисти на австралийски плаж бяха санкционирани поради нарушение на ограниченията против разпространяването на новия ковид, предадоха международните осведомителни организации, представени от novini.bg.

Двамата мъже събирали слънчеви лъчи на плаж в народен парк край Сидни, щата Нов Южен Уелс, когато забелязали див елен и хукнали да се скрият в близката гора. Там обаче се изгубили.

Двамата мъже потърсили помощ от щатските служби за незабавна помощ. В акцията по спасяването им взел участие и полицейски хеликоптер, откъдето били видяни сред дърветата. Единият от нудистите - 30-годишен мъж, бил гол, само че с раница на гърба, а 49-годишният му компаньон бил полуоблечен.

След като били избавени, нудистите отнесли санкция от по 1000 австралийски $ (760 щатски долара), защото са нарушили въведените в страната ограничавания поради разпространяването на COVID-19.

На жителите на Сидни и региона към града е неразрешено да излизат от домовете си без основателна причина за ограничение на разпространяването на разновидността Делта на новия ковид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР