Подгласникът на от предишния сезон в Бундеслигата - , допусна

...
Подгласникът на от предишния сезон в Бундеслигата - , допусна
Коментари Харесай

Неочакван провал за Дортмунд преди гостуването на Байерн

Подгласникът на от предходния сезон в Бундеслигата -, позволи изненадващо проваляне с 0:2 при гостуването си на в среща от втория кръг на новото състезание. През януари “жълто-черните” бяха вкарали пет гола на този стадион, само че през днешния ден се показаха много неенергично и не стигнаха до нито един. Така те записаха първа загуба, откакто преди седмица дадоха очаквания на почитателите си след 3:0 над мощния тим на.

Домакините, които съвсем през целия мач не минаваха центъра, се възползваха от едно статично състояние и една контраофанзива. В 40-ата бранителят осъществя с глава след центриране от фал на, а в 54-ата самият някогашен капитан на удвои в обстановка едно на едно с. Всички опити на Дортмунд да стигне до гол не дадоха резултат.

Daniel Caligiuri, who joined Augsburg from Schalke, assists 's first goal vs. Borussia Dortmund and scores their second.

What a performance.
— DW Sports (@dw_sports)
Треньорът на Борусия още веднъж остави и на пейката за началото, залагайки на 17-годишните Джуд Белингам и. Този път обаче това се оказа неверен ход., който в упоменатия минал дуел дебютира с хеттрик, също остана надалеч от най-хубавите си дни. Неубедителен беше и. Реално и пропиляха най-хубавите шансове.

В сряда Дортмунд ще гостува на Байерн в срещата за Суперкупата на Германия. Вестфалци ще играят в този мач като сребърни медалисти от Бундеслигата.

Иначе Аугсбург оглавява класирането за момента с два триумфа от два вероятни.

Бундеслига 2 кръг, събота 26 септември  Аугсбург 2:0краен резулат  Борусия Дортмунд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР