Поддръжниците на Доналд Тръмп изблъскаха протестиращите от мястото на провеждане

...
Поддръжниците на Доналд Тръмп изблъскаха протестиращите от мястото на провеждане
Коментари Харесай

Поддръжниците на Тръмп изблъскаха протестиращите от мястото на митинга в Лас Вегас

Поддръжниците на Доналд Тръмп изблъскаха протестиращите от мястото на осъществяване на протест в Лас Вегас, където някогашният президент организираше протест в събота вечерта, съгласно известията.

Веднага щом Тръмп излезе на сцената в спортния парк Big League Dreams, дребна група протестиращи с американски флагове го прекъсна.

Без даже да изчакат защитата да се намеси, последователите на Тръмп ги подгониха и физически ги изтласкаха, демонстрира видео от събитието.

„ Съединени американски щати! Съединени американски щати! " Феновете на Тръмп приветстваха протестиращите, до момента в който се насочваха към изходите.

Някои блъскаха протестиращите, до момента в който други се подиграваха и им обръщаха птицата, съгласно клипа, оповестен от Daily Mail.

Една жена се опита да откъсне банданата с американско знаме на протестиращ от лицето му, до момента в който друга жена ги преследва и бутна в лицата им своя „ Конкурс за Тръмп “, демонстрира друго видео.

„ Те в действителност са другари – въодушевени другари “, сподели Тръмп, до момента в който се опитваше да успокои шумната тъл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР